loading...

EZZEL AZ OLDATTAL ÖNTÖZD A SZOBANÖVÉNYEIDET, ÉS PÁR NAP MÚLVA TELJESEN ÚJJÁSZÜLETNEK!

Hirdetés
Hirdetés

capture-20161126-113954

A TÉL BEKÖSZÖNTÉVEL SZERETNÉNK, A KÜLSŐ TERMÉSZET KOPÁRSÁGÁNAK ELLENSÚLYOZÁSA ÉRDEKÉBEN, LAKÁSUNKBAN EGYRE TÖBB SZOBANÖVÉNYT HALMOZUNK FEL.

Azonban azt tudnunk kell, hogy, ha a szobanövényt megvásároltuk, és hazavittük, akkor a megfelelő ápolására is gondot kell fordítanunk.

Nem elegendő az, ha néhanapján meglocsoljuk egy kicsit, arra is oda kell figyeljünk, hogy a megfelelő tápokhoz, hőmérséklethez, és fényhez is hozzájusson.

Vannak, akinél nagyon sok, és szépen virágzó szobanövények díszítik a lakást, másoknál pedig alig él egy-két hetet egy cserepes virág. Ha valaki szereti őket, és odafigyel rájuk, akkor egészséges levelekkel, és sok-sok virággal fogják meghálálni a gondoskodást.

Nem kell pánikba esni, ha azt látjuk, hogy a kedvenc szobanövényünk hullatni kezdi a levelét, vagy lesárgulnak a virágai. Fontos, hogy ismerjük meg jobban, és gondozzuk megfelelően. A legelső lépés, hogy távolítsuk el a megsárgult, beteges leveleket, majd öntözzük meg az alábbi, házilag készített tápoldattal.

HOZZÁVALÓK:

  • 20 ml hidrogén-peroxid
  • 1 liter víz

ALKALMAZÁS:

Öntsük bele a hidrogén-peroxidot a vízbe, és rázzuk össze, keverjük el alaposan. A keverékkel öntözzük meg az elhervadt virágokat.

Néhány nap elteltével látni fogjuk, hogy a virágaink megerősödnek, sokkal gyorsabban fognak nőni, és új életre kelnek. Ha vannak olyan barátaink, akik imádják a szobanövényeket, nyugodtan ajánljuk nekik is ezt a csodálatos hatású tápoldatot.
Forrás: http://www.tudasfaja.com

Összesen látták: 720 times, Ma ennyien nézték meg: 1
loading...
x
Tetszik az oldal?