loading...

EGY FÉRJ LÉLEGZETELÁLLÍTÓAN ŐSZINTE SZAVAI: „EBBEN A HÁZASSÁGBAN NEM CSAK EGYETLEN NŐ VAN”

Hirdetés
Hirdetés

A férfi pár napja írta le, hogy szerinte mi is a hosszú és boldog párkapcsolat titka! Az üzenetét most százezrek osztják meg a Facebookon!!

capture-20161202-163924

Dale, a fiatal író pár nappal ezelőtt írta le, hogy szerinte mi is a hosszú és boldog párkapcsolat titka! A férfi nagyon nem ért egyet azzal az állítással, hogy a házassággal a férfiaknak csupán egyetlen egy nő jut az életük végéig…

Az író saját történetén keresztül mutatta be, miért gyönyörű a monogámia.

A feleségéről és a házasságáról szóló bejegyzésre milliók figyeltek fel, és az üzenetét százezrek osztották meg a Facebookon.

“A férfiakat valamiért nagyon aggasztja, hogy a házasságban egyetlen egy nővel kell élniük életük végéig. Ez egyszerűen nem igaz”! – kezdte a bejegyzését.

“Én egy 19 éves sziklamászóba szerettem bele, egy 20 éves állatbarátot vettem feleségül, 24 éves anyával alapítottam családot, 25 éves háztartásbelivel építettem farmot, ma pedig egy 27 éves bölcs asszony a feleségem”- írta.

Dale szerint aki egészségesen gondolkodik, sosem fog ráunni arra az egyetlen nőre… Ahogyan az ember változik, mindig más, teljesebb, és izgalmasabb önmaga lesz! Így volt ez az ő imádott feleségével is!

Az író tanácsa mindenkinek: “Ne mondj nemet a házasságra. Mondj igent, mondj igent halálod napjáig!!!”

Dale és felesége, Veronica hét éve házasok. Két gyönyörű gyermekük van, és már várják a harmadikat… A férfi szerint ez alatt az idő alatt mindketten sokat változtak, és kizártnak tartja, hogy valaha megunják egymást!
Forrás: http://tudnodkell.info

Összesen látták: 238 times, Ma ennyien nézték meg: 1
loading...
x
Tetszik az oldal?