loading...

A nővér letörölte a vért a baba homlokáról, amikor felfedezett valamit rajta – és azonnal csattant egy szelfi ezzel a szokatlan gyermekkel!

Hirdetés
Hirdetés

A huszonnyolc éves Ceyda Engin, a török ​​fővárosban, Ankarában adott életet első gyermekének, akit Çinarnak hívnak. A nővér óvatosan tisztára törölte az újszülöttet, amikor látta, hogy valami van a homlokán: a jobb szemöldöke fölött van egy szív alakú anyajegy!

 

Amikor Çinar apja, Murat első alkalommal tartotta karjában az újszülött fiát, teljesen meg volt lepődve: “Nagyon meglepődtem. Amikor közelebb jöttem hozzá, észrevettem ezt a csodálatos szívet. Nehéz volt visszatartanom a könnyeimet.”

Çinar sztár lett ezen az osztályon, jöttek az orvosok és az ápolók, hogy képeket készítsenek a vele. “Amikor megyünk a kórházba általános kontrollra, a nővérek és orvosok ismerik őt, és szólítják, hogy a “Szív fiú.”

Çinar időközben 14 hónapos lett és szépen nő fel. A szülei azt jelentették, hogy bárhova mennek, az emberek észre veszik, és örülnek: “Amikor sétálunk, minden ember velünk mosolyog, és imádják őt. Olyan volt tényleg, mint egy ajándék Istentől.”

Nyilvánvaló, hogy ő egy szerelem gyermek!
Forrás: http://harmonikum.com

Összesen látták: 292 times, Ma ennyien nézték meg: 1
loading...
x
Tetszik az oldal?